fbpx

Contact: +75 565 189  - Email: info@pelisterultratrail.com

 

Контакт податоци

Доколку имате дополнителни прашања во врска со трките, или имате потреба од дополнителни информации и нејаснотии во врска со вашата регистрација, локацијата за настанот, заинтересиран си да бидеш дел од настанот, слободно контактирајте не на некој од наведените телефони, или вашите прашања испратете ги на нашата адреса или на Facebook страната на Пелистер Ултра Треил

 

ТЕЛЕФОНИ

Телефони за контакт на кои можете да се јавувате за сите нејаснотии кои ги имате во врска со трката

+389 75 565 189

СЛЕДЕТЕ НА

Линкови до нашите профили на социјалните мрежи на кои можете да не следите и читате